In de kijker! Keuze van de redactie

AFLOAT

Wij kregen een verzoek, wat wij graag met jullie delen.

“Beste Stichting Seksueel Geweld,

Wij willen jullie graag vragen om wat extra hulp!

Ik ben namelijk in samenwerking met regisseur Jan Pool en met de Film And Actors Academy Amsterdam een film getiteld AFLOAT aan het maken. Deze gaat over de gevolgen en de consequenties van seksueel geweld/ seksueel misbruik op het dagelijkse leven van de slachtoffers.

Het is een film die zich inzet voor vrouwen die slachtoffer zijn of zijn geweest. We willen door middel van deze film mensen bewuster maken en meer awareness creëren en daarnaast ook de slachtoffers een hart onder de riem steken. Want ze zijn niet alleen.. Er zijn nog steeds zoveel mensen, waarvan de meeste eigenlijk vrouwen, die dit of iets soortgelijks meemaken. Daarom zetten wij ons in!

Wij hoopte dat jullie van Stichting Seksueel Geweld ons zouden willen helpen door bijvoorbeeld onze website of onze crowdfund pagina te delen op jullie social media en/ of in jullie netwerk. Alle kleine beetjes aan extra hulp zijn welkom namelijk. We zijn dan ook echt overal blij mee en dankbaar voor!
Daarnaast hopen wij ook het juiste publiek te bereiken en wellicht kan dat dus ook door middel van jullie hulp.
Zowel fonds slachtoffer hulp als centrum seksueel geweld steunen en helpen ons ook. Dus dat is al super fijn maar helaas is dit nog niet helemaal genoeg.. We hebben namelijk de 100% nog niet bereikt. Wij geloven dat dit gewoon gaat lukken maar dit kunnen wij helaas niet zonder hulp.. Daarom hopen we ook op jullie steun!

Hieronder de links naar de website en onze crowdfund campagne waar ook de teaser van de film opstaat.”

Klik hier om naar de teaser van de film te gaan
Klik hier om naar de crowdfund pagina te gaan

Stichting Seksueel Geweld

Stuur een e-mail

Dorpsstraat 89
4511 ED Breskens

Bank: NL12 SNSB 0706 1794 39

KVK: 71271759

 

Social Media
Credits
Taal/Language/Sprache »