Seksueelgeweld.nl
contact plaatsing
Seksueelgeweld.nl
hulp
informatie
lotgenoten
website
Welkom
 
Welkom op de Hulppagina Seksueel Geweld Partner en Ouders website. Een website voor de ouders en partners van slachtoffers van seksueel geweld. Doelstelling van deze site is het toegankelijker maken van hulp en lotgenotencontact. Deze website wordt mogelijk gemaakt door vrijwilligers. Je zult dus een lichte vorm van moderatie aantreffen, maar de echte verantwoordelijkheid ligt bij de bezoekers zelf.
Wij willen graag dat deze website een stimulerende omgeving biedt, waarin mensen kunnen groeien en zich op hun gemak voelen. Het sleutelwoord hierbij is respect. Wij vragen onze bezoekers elkaar met respect te behandelen en zelf verantwoordelijkheid te nemen voor de sfeer op deze website. Een goede website maken we met elkaar!


Nieuws Updates
 
Bericht voor slachtoffers over partnerchat
Slachtofferrs zijn altijd welkom op de partnersite chat. Alleen als Annette merkt dat daarom ouders en/of partners zich niet meer durven uiten, kan jullie gevraagd worden om tijdelijk naar de slachtoffersite chat te gaan. Dit is absoluut niet persoonlijk bedoelt en we hopen dat jullie daar begrip voor kunnen opbrengen.